Rezervă acum 0341 560 020

Despre noi

Cine suntem

about-7-sjy-elicopter-de-inchiriat-romania1

7 SKY Helicopters este cea mai perfecționistă companie de închirieri de elicoptere din România

Misiune: Contribuim la succesul clienţilor noştri punându-le la dispoziţie servicii exclusiviste, promte şi rapide de închirieri de elicoptere, care le permit să-şi rezolve mai repede afacerile, să se simtă mai împliniţi profesional, să prospere la viteză mai mare şi să petreacă mai mult timp alături de familie şi prieteni.

Viziune: 7 SKY Helicopters este un proiect minunat, îmbătător și cu oameni implicati, care trebuie clasificat ca, fiind atat satisfacator ca realizari, provocator si distractiv pe cat de mult poti avea pe planeta Pământ într-un loc de muncă.

Valori: Promptitudine, Siguranta, Discretie, Solutii alternative la situatii neprevazute, Adaptare la cerintele clientului si relatie personalizata cu acesta.

marturii

contact

Echipa noastră

Informații de călătorie

Informatii despre locul de decolare

Elicopterele de inchiriat pot decola de pe aeroporturi, heliporturi sau din orice loc neobstacolat care sa permita pilotului decolarea in siguranta, si unde exista acordul propietarului terenului. In cazul decolarii de pe aeroport pasagerii trebuie sa treaca prin procedura de securitate ca sa ajunga pe domeniul securizat al aeroportului.

Hoteluri

Va punem la dispozitie serviciul nostru de rezervari de hoteluri pe perioada in care folositi elicoptere inchiriate de la noi; fie ca va doriti o cazare discreta sau luxul suprem in domeniul hotelier din Romania, in care camerele vor avea un design exclusivist si modern, fiecare dintre ele oferind acces broadband wireless gratuit la Internet, televizor LCD, mini bar, seif, masa si fier de calcat, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, precum si numeroase servicii pentru oaspetii clasei Business

Catering

Organizam , aprovizionam , și livram la bord produse alimentare dintr-o bucatarie de calitate excelenta și băuturi pentru clientii nostri, de la sarbatoriti care au primit Cadou un zbor pana la diversi demnitari, ministri, și anturajul lor.

Transferuri la elicopter

La 7SKY Helicopters ne străduim să ne asiguram ca vă bucurați de o experiență de călătorie bine organizata și plăcută de la ușa hotelului sau a biroului si pana la destinația preferată . Va punem la dispozitie servicii de transfer cu limuzine cu sofer sau inchirieri de autoturisme, de lux sau exotice, pentru transfer de la heliport sau aeroport , în oricare din destinațiile alese.

Divertisment

Pasagerii post sa asculte muzica in casti in timpul zborului. Echipajul poate face anunturi cu urari din partea companiei. Pasagerilor, carora companiile le inchiriaza un elicopter, li se pot pune la dispozitie, daca compania organizatoare doreste, brosuri cataloage sau fluturasi, huse pentru tetierele de scaune din cabina elicopterului inchiriat, personalizate cu brandul companiei dumneavoastra.

Acte necesare

Procedurile de securitate din aeroporturi si heliporturi ne cer sa solicitam fiecarui pasager un act de identitate cu fotografie (carte de identitate sau pasaport). Aceste acte nu sunt neaparat necesare in cazul in care decolarea se face dintr-un helistop, o suprafață de teren sau structura situata pe acoperiș, desemnată pentru a fi folosita pentru imbarcarea sau descărcarea de pasageri si marfa, care nu oferă facilitati de mentenanta pentru elicopter și facilități de reparații sau servicii de alimentare cu combustibil.