Rezervă acum 0341 560 020

Elicopter de inchiriat in Harghita

7SKY Helicopters vă pune la dispoziție elicoptere de închiriat în Harghita.

Cunoaștem în orice moment unde se află exact elicopterele noastre și odată ce știți data și ora la care doriți să decolați  vă vom pune la dispoziție acel elicopter de închiriat din Harghita, care se află cel mai aprope de locul de unde doriți să plecați.

Astfel veți avea un cost optimizat având la dispoziție un elicopter potrivit numărului de pasageri, netrebuind să plătiți un elicopter închiriat, care să vină de departe zburind gol, pentru a prelua pasagerii, a-i transporta la destinație și a se întoarce gol la hangar.

Indiferent de ocazia pentru care solicitați un elicopter închiriat în Harghita, fie că doriți să mergeți la restaurant pentru a aniversa ceva, o călătorie de afaceri cu elicopterul, un tur cu elicopterul închiriat deasupra judeţului Harghita, o călătorie incentive pentru echipa companiei dumneavoastră 7SKY Helicopters vă va propune o soluție mulată pe cerințele dumneavoastră. Indifentent de numărul pasagerilor care doresc să zboare cu elicopterul vom crea o soluție bazată pe elicopterul  sau flota de elicoptere de închiriat potrivită.

Soluțiile cu elicoptere de închiriat devin o idee din ce în ce mai populară pentru companii, care înțeleg să își lege imaginea de acest mijloc de transport elitist.

Sunați chiar acum pentru o ofertă de preț la elicopter de închiriat.

Vom fi încântați să lucrăm împreună.

Flota de elicoptere pe care o închiriem în Harghita este menținută la cele mai înalte standard din punct de vedere tehnic și estetic și acest lucru ne dă ocazia să punem la dispoziția clienților noștri un serviciu impecabil.

Monitorizăm fiecare zbor, de la sosirea pasagerilor și până la încheierea zborului,  în dispecerat cu funcționare non-stop și punem la dispoziția clienților un dispecer dedicat, care verifică că totul decurge fără probleme.

Sunt 7 motive bune să vă puneți încrederea în 7SKY Helicopters atunci când aveți nevoie de elicopter de închiriat în Harghita:

 

  1. servicii prompte și discrete, fără compromisuri
  2. disponibilitate 7 zile din 7
  3. nici o misiune nu e considerată prea mică pentru noi
  4. nici o misiune nu e considerată prea mare pentru noi
  5. ne ocupăm de aranjamentele dumneavoastră de călătorie de la început până la sfârșit
  6. ne mândrim cu ceea ce realizăm zi de zi
  7. avem soluția optimă de elicopter de închiriat în Harghita

 

Completați formularul de cerere de ofertă și vă veți convinge!

 

Comments are closed.