Rezervă acum 0341 560 020

Elicoptere de inchiriat in clasa “Executive”

Oferta noastră de elicoptere de închiriat include, printre altele, categoria de elicoptere executive. Închirierea unui astfel de aparat de zbor este opțiunea perfectă pentru cei care își doresc un nivel ridicat de confort la un preț accesibil. Un elicopter de închiriat din această categorie este ideal pentru călătoriile dumneavoastră de afaceri sau pentru un tur aerian al unui obiectiv din țară, alături de familie sau de prieteni. Elicopterele executive se remarcă prin interiorul spațios si locuri confortabile pentru pasageri. De asemenea, piloții noștri sunt profesioniști, cu multe ore de zbor în spate, care vă garantează o călătorie sigură şi lipsită de incidente.

elicopter executive de inchiriat

Elicopter executive de inchiriat

Elicopterele de închiriat din rândul modelelor executive vă oferă garantat calitate şi confort pentru călătoriile dumneavoastră de afaceri. Dacă doriţi să vă relaxaţi în timp ce vă deplasaţi spre următoarea întâlnire importantă sau dacă doriţi să vă surprindeţi partenerii de afaceri cu o experienţă inedită, un elicopter de închiriat din flota noastră de aeronave executive este cea mai bună soluţie.

Deşi se adresează în special oamenilor de afaceri, elicopterele executive pot fi închiriate şi pentru tururi aeriene, care vă permit să admiraţi diverse obiective din ţară (de exemplu Castelul Bran sau Litoralul Mării Negre) dintr-o perspectivă spectaculoasă.

Dacă doriți un elicopter de închiriat, un zbor cu modelele din gama de elicoptere executive este cea mai bună soluție. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a afla mai multe detalii despre călătoria cu un astfel de elicopter.

Alegeți un elicopter de închiriat din gama executive:

Elicopter de închiriat AS355
Elicopter de închiriat AS350
Elicopter de închiriat Bell 206

Comments are closed.