Rezervă acum 0341 560 020

Inchiriere Elicopter Bucuresti

Alege serviciile noastre de inchiriere elicopter Bucuresti și bucură-te de experiențe unice și de neuitat. Poate pentru unii zborul cu elicopterul este ceva obișnuit, însă foarte mulți dintre noi nu au văzut o astfel de aeronavă decât de la distanță. Indiferent dacă zbori în mod regulat în interes personal sau de afaceri sau dacă încă nu ai experimentat acest lucru, însă visezi să o faci, avem soluția cea mai bună pentru tine.

Dacă decizi să închiriezi un elicopter, trebuie să iei în considerare mai mulți factori care pot afecta costul final al zborului. Printre aceștia se numără capacitatea aeronavei și nivelul de confort. De asemenea, dacă este nevoie de un elicopter pentru misiuni speciale - precum filmări aeriene sau ridicări de echipamente - va trebui să ne dai informații mai amănunțite astfel încât să îți punem la dispoziție cea mai bună variantă.

Inchiriere Elicopter Bucuresti - Capacitate Aeronave

elicopter de inchiriat Agusta A109 Grand VIP, inchiriere elicopter bucuresti

Capacitatea aeronavei este unul dintre cei mai importanți factori în realizarea unei cotații de preț. De aceea, pentru orice cerere de inchiriere elicopter Bucuresti, numărul de pasageri este una din primele informații pe care le solicităm. În funcție de acesta, stabilim ce capacitate a aeronavei este necesară. Dacă vor zbura doar două persoane, nu are sens să punem la dispoziție un elicopter de 7 pasageri - acest lucru nu va face decât să genereze costuri suplimentare.

Elicopter de 3 pasageri - Robinson R44

inchiriere elicopter bucuresti
Robinson R44

Pentru 3 pasageri, îți putem pune la dispoziție un Robinson R44, cel mai popular elicopter din lume. Acesta are capacitatea de 4 persoane: 1 pilot și 3 pasageri (sau chiar 2 piloți și 1 sau 2 pasageri dacă se dorește acest lucru). Acest elicopter ajunge la un plafon de servicii de 5182 m și poate atinge viteza maximă de 278 km/h (150 de noduri sau 172 mph).

Cunoscătorii pot consulta pagina dedicată acestui elicopter, unde pot fi regăsite mai multe informații tehnice.

Elicopter pentru 4 pasageri

Elicopter de inchiriat pentru 4 pasageri, inchiriere elicopter bucuresti
Airbus EC 120

Pentru 4 pasageri, elicopterul ideal este Airbus EC120. Acesta poate transporta 4 pasageri cu greutate medie (de până la 80kg/persoană) și fără multe bagaje. EC120 are lungimea de 9,6 m și înălțimea de 3,4 m. Poate atinge până la 278 km/h (150 noduri, 172 mph), însă viteza sa de croazieră este de 223 km/h.

Pe pagina dedicată lui EC120, poți descoperi mai multe detalii tehnice despre acestă aeronavă.

Inchiriere Elicopter Bucuresti - 5 Pasageri

inchiriere-elicopter-airbus-as-355-np, inchiriere elicopter bucuresti
Airbus AS355

Când vine vorba despre elicoptere de 5 pasageri, în topul preferințelor se află Airbus AS355. Acest elicopter executiv este cea mai bună alegere pentru zboruri alături de familie sau de partenerii de afaceri. Deseori, acest tip de elicopter este utilizat de persoane care folosesc acest mijloc de transport în interes de serviciu. AS355 este utilizat de forțele aeriene ale unor țări precum Brazilia, Chile sau Irlanda.

Viteza maximă a lui AS355 este de 278 km/h, iar cea de croazieră de 224 km/h. Închiriază acest elicopter și bucură-te de o experiență de neuitat!

Elicopter de Inchiriat pentru 6 Pasageri

Elicopter deinchiriat de 6 pasageri, inchiriere elicopter bucuresti
Bell 429

De regulă, când este vorba de transportul unui număr mai mare de pasageri, se optează fie pentru două sau mai multe elicoptere mai mici (precum Robinson R44) sau pentru un elicopter cu capacitate mai mare. La această din urmă categorie se încadrează Bell 429.

Un elicopter puternic, configurat cu un interior VIP cu 6 locuri, Bell 429 oferă un grad ridicat de confort și o viteză de deplasare ridicată, de 278 km/h. Această aeronavă este soluția perfectă pentru deplasarea în condiții de lux a unor parteneri de afaceri, dar poate fi utilizată și pentru transferul familiei sau a prietenilor. Indiferent de motivul închirierii, cu Bell 429 vei avea parte de satisfacție maximă.

Închiriere Elicoptere - Niveluri de Confort

elicopter3

Flota noastră include diferite tipuri de elicoptere, fiecare făcând parte din anumite categorii de confort. Astfel, poți alege între variante economice precum Robinson R44, executive sau chiar VIP.

Inchiriere Elicopter Bucuresti - Nivel Economic

Ai nevoie de o ofertă și bugetul este limitat? Nicio problemă, noi îți punem la dispoziție elicoptere din clasa economică, la prețuri accesibile.

La această categorie se încadrează elicoptere precum EC120 (capacitate 4 pasageri) și Robinson R44 (3 pasageri). Confortul din interiorul cabinei nu este la fel de ridicat ca la un elicopter VIP. Mai mult, dacă îți dorești să ai parte de puțină adrenalină, pregătește-te pentru o experiență de neuitat întrucât la elicopterele din această clasă de confort vei simți vibrațiile din timpul deplasării.

Elicoptere Executive

Elicopter de închiriat Bell 206 B3
Bell 206 B3

La acestă categorie se încadrează aeronave care oferă un nivel ridicat de confort la un preț accesibil. Aceste elicoptere sunt perfecte pentru călătorii de afaceri, transferul partenerilor sau chiar pentru survolarea unor obiective alături de familie sau prieteni.

Un elicopter executiv dispune de un interior spațios și confortabil. În flota noastră se regăsesc 3 aeronave care corespund acestei categorii: AS355, AS350 și Bell 206.

Airbus AS355 are capacitatea de 5 pasageri și este ideal pentru un zbor alături de familie sau prieteni. Tot de la Airbus este și AS350 B3, care poate fi folosit atât pentru transportul pasagerilor cât și pentru lucru aerian, fiind echipat pentru ridicări de sarcină la cârlig.

Elicoptere VIP

elicoper-vip-de-inchiriat-agusta-aw-139
Agusta AW139

Clasa VIP duce zborurile cu elicopterul la un alt nivel. Dacă îți dorești un zbor în condiții de lux, o aeronavă VIP îți satisface această cerere pe deplin. Aceste elicoptere dispun de cele mai bune dotări atât din punct de vedere tehnic cât și ca nivel de confort.

Primul elicopter din această categorie este Agusta A109, o aeronavă de clasă mică. Dispune de două motoare și 6 locuri de pasageri și atinge viteza maximă de 285 km/h.

Agusta AW139 este un elicopter VIP mai mare, având capacitatea de 15 pasageri. Viteza maximă este de 310 km/h iar cea de croazieră este 306 km/h (191 mph), astfel că vei putea ajunge rapid la destinație.

Tot la această categorie se încadrează și Airbus EC 135, un elicopter de 6 locuri, dotat cu două motoare.

Elicoptere VVIP

Agusta AW101
Agusta AW101

Această clasă de elicoptere este destinată în general șefilor de stat și de guverne, regilor sau celor cu posibilități financiare ridicate. Aeronavele VVIP au trei caracteristici esențiale care le fac atrăgătoare pentru astfel de persoane: sisteme și tehnologii de ultimă generație, spațiu interior generos și, cel mai important, sunt dotate cu sistem de apărare antirachetă.

Agusta AW101 dispune de un interior spațios, dotat cu tehnologii de ultimă oră, avionică avansată și integrată de navigație, comunicații, dar și sisteme avansate de securitate. Pentru un plus de confort, AW101 are în componența sa și cea mai recentă tehnologie de reducere a vibrațiilor.

Sykorsky S92 este elicopterul preferat de șefii de stat din întreaga lume. Ceea ce îl face atractiv este certificarea la cele mai noi cerințe de siguranță de către FAA și EASA. S92 poate transporta 9-10 pasageri în configurație standard, iar interiorul oferă condiții de birou pentru cei care doresc să lucreze în timpul zborului.

5 Motive pentru Inchiriere Elicopter Bucuresti

Un elicopter poate fi utilizat pentru numeroase tipuri de misiuni. Poate ai nevoie de o aeronavă pentru lucru aerian - transportul unor materiale sau scule în locații inacesibile pentru mașini sau camioane. Sau lucrezi la un film și ai nevoie de niște cadre unice, de la înălțime. Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de elicopter, noi suntem pregătiți cu cea mai bună ofertă.

Transferul Pasagerilor

elicopter VVIP de inchiriat

Cea mai comună cerere pe care o primim este pentru transferul pasagerilor dintr-o locație în alta. În funcție de câte persoane vor zbura și de nivelul de confort solicitat, dar și având în vedere elicopterele aflate cât mai aproape de locul decolării, vom cota cea mai avantajoasă ofertă posibilă.

Putem decola și ateriza pe heliporturi amenajate, dar avem posibilitatea de a face acest lucru și în alte zone, cu condiția ca terenul și spațiul să fie propice. În acest sens, înainte de a putea confirma dacă putem decola sau ateriza într-o locație solicitată, pilotul nostru se va deplasa în teren pentru a determina dacă acest lucru este posibil.

Lucru Aerian

elicopter6

Prin ”Lucru Aerian” înțelegem ridicarea și transportul unor echipamente (materiale, scule sau chiar obiecte foarte mari) în zone greu sau chiar deloc accesibile pe cale rutieră. De exemplu, elicopterele noastre au fost folosite pentru transportul stâlpilor de înaltă tensiune în zone montane, unde drumurile nu permit accesul camioanelor.

Flota noastră dispune de așa-numita ”air crane” - macara aeriană. În funcție de solicitarea clientului, putem pune la dispoziție elicoptere capabile să ridice 1400 de kg, 2500 kg sau, în cazuri extreme, până la 20 de tone. Aceste valori pot oscila în funcție de altitudinea la care trebuie ridicate echipamentele și implicit de temperatura de la acea altitudine.

Elicopterele utilitare nu se limitează doar la ridicarea echipamentelor în zone greu accesibile. Din contră, acestea sunt foarte des utilizate și la construcții la înălțime mare. De exemplu, am avut solicitări pentru lucru la acoperișurile unor centre comerciale aflate în acel moment în construcție.

Filmări Aeriene

elicopter-de-inchiriat-focsan

În industria filmelor, elicopterele sunt utilizate pentru a obține cadre unice, de la înălțime. De asemenea, unii producători aleg să filmeze cadre exterioare fie doar de la sol fie cu elicopterul în zbor pentru anumite scene din film / reclamă.

Pentru filmări aeriene profesionale, elicopterele destinate acestui scop sunt dotate cu echipamente precum platformă giro-stabilizată sau sistem Cineflex. Astfel, se vor putea realiza filmări memorabile de la bordul aeronavei.

Partenerii noștri de la Activități Cadou Supermarket îți oferă experiențe de neuitat pentru tine și persoanele dragi ție. La categoria ”Tururi cu Elicopterul”, poți alege un extraordinar ”Heli Tur din București pentru cupluri la Castelul Bran și Survol deasupra Peleșului”.

Veți decola din București, iar elicopterul vă va transporta către Sinaia, unde survolați Valea Prahovei și Castelul Peleș, fosta reședință a familiei regale. Pe urmă, zburați către Castelul Bran, unde veți beneficia de privilegiul de a ateriza pe proprietatea castelului*. După coborârea din elicopter, sunteți preluați de un ghid privat care vă va însoți într-o vizita a Castelului lui Dracula.

Pe lângă acest Heli Tur, Activități Cadou vă mai oferă un Survol cu Elicopterul deasupra Castelelor Bran și Peleș - această experiență este similară cu cea descrisă anterior, diferența fiind că, în cazul Survolului, nu se aterizează la Bran. Veți zbura deasupra Castelului Peleș, apoi deasupra celebrului castel Bran, urmând să vă întoarceți la aerodrom pentru încheierea activității.

Inchiriere Elicopter Bucuresti pentru Zboruri de Agrement

Zborurile de agrement pot cuprinde mai multe experiențe organizate de partenerii noștri. De exemplu,
un Survol cu Elicopterul în București - un zbor de 30 de minute cu decolare dintr-o locație din apropierea Capitalei. De asemenea, catalogul nostru include o Lecție de Zbor cu Elicopterul. Este vorba despre o experiență introductivă - 40 de minute (din care 10 minute reprezintă instructajul teoretic), în care participantul învață elemente de bază despre pilotarea unui elicopter.

Pe lângă aceste experiențe, mai poți alege ”Chasing the Sunset”, un zbor de 30 de minute la apus. Vino cu o persoană importantă pentru tine și bucurați-vă de momente de neuitat. În timp ce admirați apusul de soare de la înălțime, poți, de exemplu, să lansezi o cerere în căsătorie memorabilă.

O altă experiență potrivită atât pentru o cerere în căsătorie cât și ca simplă întâlnire romantică este ”Heli Dining”. Veți decola de pe un heliport din apropierea capitalei și veți ateriza la un restaurant unde veți lua cina împreună. Pe urmă, elicopterul vă aduce înapoi în locul de unde s-a efectuat decolarea.

Dacă ești în căutarea unei experiențe pline de adrenalină, îți recomandăm ”Heli Biking & Heli Wine Tasting”. Aterizează pe un vârf de deal alături de un antrenor profesionist. De aici, vei pedala 40 de km în coborâre. Pe drum, vei opri la o degustare de vin la conac, la un muzeu și la două mănăstiri. La sosire, te așteaptă o masă tradițională într-o curte rustică. După cină, o mașină te transferă în locul de unde ai decolat cu elicopterul. Această experiență este mai plăcută alături de prieteni, așa că noi îți propunem să îi inviți și pe ei.

Care sunt costurile pentru inchiriere elicopter Bucuresti?

Pentru a oferi un preț corect, adaptat solicitării fiecărui client, avem nevoie de informații precum destinația, scopul zborului, numărul de pasageri, precum și confortul cerut. De asemenea, un factor care influențează cotația este locul în care este pozițional elicopterul în momentul în care se dorește efectuarea zborului. Deși avem elicoptere în apropierea localităților din toată țara, există posibilitatea ca acestea să fie angrenate în alte misiuni și să fie necesară deplasarea lor din locul în care se află până în locația de unde va fi preluat noul client.

Este foarte important să cunoaștem toate detaliile referitoare la zborul solicitat astfel încât să putem propune o ofertă avantajoasă care bifează toate criteriile clientului. Din acest motiv am elaborat formularul de comandă prezent pe site-ul nostru. Aceasta este cea mai simplă metodă pentru plasarea unei cereri de cotație. Completați informațiile solicitate, iar noi vom reveni cu o ofertă personalizată, mulată pe toate cerințele.

Pentru experiențele oferite de partenerul nostru, Activități Cadou, puteți accesa site-ul lor, unde sunt afișate prețurile pentru fiecare serviciu.

Te asteptam la zbor cu inchiriere de elicopter din Bucuresti sau din tara.

Inchiriere elicopter Bucuresti - Videoclipuri

Prezentare Airbus EC135
Prezentare Airbus AS350
Prezentare Agusta AW101
Prezentare Agusta AW139

No Comments Yet.

Leave a comment