Rezervă acum 0341 560 020

Inchiriere elicopter Bucuresti Constanta

Cauți un mijloc de transport inedit pentru tine și prietenii sau partenerii tăi de afaceri? Sau poate ai nevoie doar de un zbor de agrement? Alege serviciile noastre de inchiriere elicopter Bucuresti Constanta și bucură-te de o experiență pe care o vei ține minte.

Indiferent de cererea pe care o ai, îți vom putea pune la dispoziție cea mai bună ofertă, personalizată conform unor factori precum capacitatea aeronavei, nivelul de confort și costuri de delocare dacă aceasta trebuie să se deplaseze goală pe o distanță mai mare. Pe lângă zboruri de agrement sau transfer pasageri, vă putem pune la dispoziție elicoptere dotate cu echipament special pentru filmări aeriene sau chiar macarale aeriene (”air crane”) pentru ridicări.

De ce să apelezi la inchiriere elicopter Bucuresti Constanta

elicopter de inchiriat Agusta A109 Grand VIP, inchiriere elicopter Bucuresti Constanta

Există o serie de motive pentru care ai putea avea nevoie de serviciile noastre. Poți alege inchiriere elicopter Bucuresti Constanta pentru zboruri de agrement, transferul pasagerilor sau chiar pentru lucru aerian. De regulă, lucrul aerian constă în ridicarea și transportul unor echipamente în locuri greu accesibile pe cale rutieră.

Tot ce ai de făcut este să ne contactezi cu toate detaliile misiunii, iar noi îți vom pune la dispoziție cea mai bună ofertă posibilă.

Transferul Pasagerilor

Elicopter de inchiriat si echipaj la bord, inchiriere elicopter Bucuresti Constanta

Unul din principalele motive pentru care se apelează la inchiriere elicopter Bucuresti Constanta este transferul pasagerilor dintr-o locație în alta. Pentru a putea oferi cea mai bună cotație de preț, avem nevoie de informații precum: câte persoane vor zbura (pentru a determina capacitatea necesară), nivelul de confort dorit, dar și locația decolării și aterizării. Elicopterele din flota noastră sunt, de regulă, împrăștiate prin toată țara fiind angrenate în diferite misiuni. Când concepem o cotație, avem în vedere cel mai apropiat elicopter de locația decolării la data stabilită.

De regulă, decolăm și aterizăm pe heliporturi special amenajate. Dacă aveți o solicitare specială pentru punctul de decolare, pilotul nostru va trebui să se deplaseze în teren anterior zborului pentru a determina dacă locația aleasă este potrivită.

Lucru Aerian

inchiriere elicopter Bucuresti Constanta

Pentru lucru aerian, elicopterele închiriate sunt utilizate la ridicarea și transportul unor echipamante - de regulă foarte grele - la altitudini mari sau în zone în care accesul pe cale rutieră nu este posibil.

Flota noastră include elicoptere de tip ”air crane” (macara aeriană) care pot ridica până la 1400 kg, până la 2500 kg sau chiar până la 20 de tone. Sarcina maximă poate diferi în funcție de altitudine și temperatură.

Filmări Aeriene

elicopter-de-inchiriat-focsan, inchiriere elicopter Bucuresti Constanta

Închiriem elicoptere atât pentru filmări exterioare (cadre cu elicopterul când decolează/aterizează sau în zbor) cât și pentru filmări interioare sau chiar filmări din elicopter. Pentru cel de-al treilea scop, aeronavele noastre sunt echipate cu platformă giro-stabilizantă și sistem Cineflex. Astfel, veți obține filmări profesionale de înaltă calitate.

Inchiriere elicopter Bucuresti Constanta - Heli Tururi

Aceste experiențe memorabile sunt oferite de partenerii noștri de la Activități Cadou Supermarket. Alege un tur cu elicopterul pe care îl poți desfășura alături de prietenii tăi.

Heli Tur din București pentru cupluri la Castelul Bran și Survol deasupra Peleșului” - decolați de pe un heliport din apropierea Capitalei. Zburați către Sinaia pentru a survola Valea Prahovei și Castelul Peleș. De aici, traseul continuă până la Castelul Bran, unde vă puteți bucura de privilegiul de a ateriza pe domeniul castelului (dacă nu se desfășoară alte evenimente în zonă la data zborului). Veți fi preluați de un ghid experimentat care vă va însoți într-o vizită a castelului lui Dracula.

Survol cu Elicopterul deasupra Castelelor Bran și Peleș” este o activitate similară cu heli turul prezentat anterior, diferența fiind că, în acest caz, veți survola cele două castele fără a ateriza la vreunul dintre ele.

Zboruri de Agrement

La categoria ”zboruri de agrement” regăsim experiențe precum ”Survol cu Elicopterul în București” (sau în Constanța). În ambele cazuri este vorba despre un zbor de 30 de minute, cu decolare de pe un heliport fie din apropierea Capitalei fie de lângă Constanța, după caz.

O "Lecție de zbor cu elicopterul în București” sau Constanța durează 40 de minute. După un scurt instructaj teoretic (10 minute) în timpul căruia sărbătoritul va descoperi controalele elicopterului și funcțiile acestora, urmează 30 de minute de zbor pe parcursul căruia pilotul va executa câteva manevre de bază. Acest gen de activitate nu trebuie confundat cu ceea ce presupune o școală de pilotaj. Mai degrabă, lecțiile introductive ajută participanții să decidă dacă își doresc să continue pe acest drum și să urmeze un curs certificat.

Activități Inedite

Dacă te afli în căutarea unei experiențe inedite pentru tine și persoana iubită, alege ”Chasing the Sunset în București” sau în Constanța. Admiră apusul de soare alături de invitatul sau invitata ta și bucurați-vă de momente memorabile. Poți folosi această experiență pentru a lansa și o cerere în căsătorie.

Pentru o cerere în căsătorie inedită, îți recomandăm și ”Heli Dining” în București sau Constanța. Decolați de pe un heliport din apropierea capitalei și zburați al un restaurant, unde veți lua cina împreună. Elicopterul vă așteaptă timp de o oră, urmând să vă întoarceți la locul decolării după ce savurați mâncarea pregătită.

Champagne Flight - Zbor cu elicopterul pentru 2 în Constanța” include un tur de 20 de minute cu elicopterul în timpul căruia veți servi un pahar de șampanie.

Dacă ești în căutarea unei experiențe inedite care să îți ofere și o doză de adrenalină, alege ”Heli Biking & Heli Wine Tasting”. Vei zbura alături de un antrenor profesionist. Aterizați pe un vârf de deal, de unde traseul continuă pe bicicletă. Veți pedala aproximativ 40 de km în coborâre. Pe drum, veți lua parte la o degustare de vin la conac și veți vizita un muzeu și două mănăstiri. La sosire, vă așteaptă o masă tradițională de care te vei bucura într-o curte rustică. După cină, o mașină vă transferă înapoi în locul de ați decolat. Recomandăm această activitate pentru grupuri de prieteni întrucât este mult mai plăcută decât dacă o desfășori singur.

Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - Capacitate Aeronave

Când realizăm o cotație de preț, un element important este capacitatea elicopterului. În funcție de numărul de pasageri care vor zbura, îți punem la dispoziție cea mai bună variantă de aeronavă. Aceasta poate fi reprezentată de un singur elicopter mai mare sau de o flotă de elicoptere mai mici, în funcție de caz.

Elicoptere de 3 pasageri

Robinson R44

Cea mai bună soluție pentru un zbor compact, cu număr mic de pasageri, este Robinson R44. Unul din cele mai populare elicoptere din lume, R44 dispune de 3 locuri pentru pasageri + 1 loc pentru pilot. Plafonul de servicii atins este de 5182 m, iar viteza maximă la care poate ajunge este de 278 km/h.

Aeronave pentru 4 pasageri

Elicopter de inchiriat pentru 4 pasageri
Airbus EC 120

Airbus EC 120 poate transporta până la 4 persoane. Greutatea lor medie nu trebuie să depășească 80 kg/persoană, iar numărul de bagaje care poate fi transportat este limitat. EC120 are 9,6 m lungime și 3,4 m înălțime, iar viteza sa de croazieră este de 223 km/h.

Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - 5 Pasageri

inchiriere-elicopter-airbus-as-355-np
Airbus AS355

La această categorie regăsim un elicopter popular în rândul celor care efectuează călătorii de afaceri - Airbus AS355. Acest elicopter se află și în componența flotelor forțelor aeriene din țări precum Brazilia, Chile sau Irlanda. AS355 atinge viteza de croazieră de 224 km/h.

Elicoptere de 6 pasageri

Elicopter deinchiriat de 6 pasageri
Bell 429

Când trebuie transportați mai mulți pasageri, iar varianta cu mai multe elicoptere de dimensiuni mici nu este potrivită, elicopterul care va fi utilizat este Bell 429. Această aeronavă este dotată cu interior VIP. Astfel, cei 6 pasageri vor avea parte de un grad ridicat de confort. Viteza de deplasare este de 278 km/h, astfel că veți putea ajunge rapid la destinația dorită.

Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - Nivel de Confort

7SKY Helicopters îți pune la dispoziție elicopterul potrivit pentru misiunea ta. Flota noastră dispune de diverse aeronave, de la cele economice precum Robinson R44 și până la cele VIP, care oferă un grad maxim de confort pasagerilor. În funcție de bugetul alocat și de numărul de pasageri, îți vom propune elicopterul care se mulează cel mai bine pe cerințele tale.

Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - Clasa Economică

elicopter de inchiriat in Ilfov

Pentru bugete reduse, elicopterele din clasa economică reprezintă cea mai bună variantă. Aici se încadrează aeronavele EC120 (4 pasageri) și Robinson R44 (3 pasageri).

În general, la elicopterele economice, interiorul nu oferă același nivel de confort precum o aeronavă dintr-o clasă superioară. În plus, poți avea parte și de adrenalină întrucât aceste elicoptere nu sunt dotate cu sisteme de reducere a vibrațiilor, astfel că le vei putea simți în timpul deplasării.

Clasa Executive

Elicopter de închiriat Bell 206 B3

Ai nevoie de aeronave la prețuri rezonabile, dar care oferă ceva mai mult confort decât clasa economică? Alege un elicopter executiv, perfect atât pentru zboruri alături de familie și prieteni cât și pentru transferul partenerilor de afaceri. Din această categorie fac parte modele precum AS355, AS350 sau Bell 206.

Airbus AS355 are capacitatea de 5 pasageri și este perfect pentru transferul acestora, în timp ce modelul AS350 B3 este echipat și pentru lucru aerian, mai exact pentru ridicări de sarcină la cârlig.

Clasa VIP

elicoper-vip-de-inchiriat-agusta-aw-139

La categoria elicoptere VIP deja vorbim de un cu totul alt nivel. Zborurile se desfășoară în condiții de lux cu aeronave care dispun de ultimele dotări tehnice și de cel mai ridicat nivel de confort.

La această categorie regăsim elicoptere precum Agusta A109, care poate transporta până la 6 pasageri, iar viteza maxim pe care o poate atinge estede 285 km/h.

Dacă ai nevoie de o aeronavă VIP mai mare, îți recomandăm Agusta AW139, cu capacitatea de 15 pasageri. Acest elicopter este și foarte rapid, putând să atingă viteza de croazieră de 306 km/h.

Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - Clasa VVIP

Agusta AW101

Clasa VVIP include elicoptere preferate de personalități precum șefi de stat și de guverne sau persoane cu posibilități financiare ridicate. Cele trei caracteristici principale care conving acest gen de oameni să folosească elicoptere VVIP sunt: dotarea cu ultimele tehnologii, confortul interior ridicat (oferă spațiu generos în cabină), dar și dotarea cu sistem de apărare antirachetă.

Elicopterele care se încadrează la această categorie sunt Agusta AW101 și marele Sykorsky S92.

AW101 este dotat cu avionică avansată și integrată de navigație, comunicații, dar și cu sisteme avansate de securitate. De asemenea, acest elicopter dispune de tehnologie de reducere a vibrațiilor, astfel că pasagerii vor avea parte de o călătorie mult mai plăcută.

Sykorsky S92 este certificat la cele mai noi cerințe de siguranță de către FAA și EASA. Această aeronavă are capacitatea de 9-10 pasageri în configurație standard.

Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - Cum se calculează o cotație?

Cotațiile de preț sunt diferite în funcție de fiecare solicitare. Pentru a vă putea pune la dispoziție cea mai bună ofertă, mulată pe ceea ce aveți nevoie, va trebui să ne furnizați câteva informații. Acestea includ destinația, scopul zborului (agrement, lucru aerian, filmări, etc), numărul de pasageri, dar și confortul dorit.

Aveți în vedere faptul că elicopterele noastre sunt, în general, angrenate în misiuni pe tot teritoriul țării și există posibilitatea ca aeronava de care aveți nevoie să trebuiască să se deplaseze goală din locul în care se află până în punctul de decolare. În acest caz, cotația de preț va include și tariful pentru delocarea elicopterului.

Pentru a colecta toate informațiile necesare, am pus la punct un formular de comandă care poate fi regăsit pe acest site. Completați informațiile solicitate, trimiteți-ne comanda, iar noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Pentru experiențele oferite de partenerul nostru, Activități Cadou, puteți accesa site-ul lor, unde sunt afișate prețurile pentru fiecare serviciu.

Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - Videoclipuri

Prezentare Airbus EC135
Prezentare Airbus AS350
Prezentare Agusta AW101
Prezentare Agusta AW139

No Comments Yet.

Leave a comment